کلیدواژه‌ها = عصاره چای سبز
تعداد مقالات: 2

1

اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 51-59
سمیه امیرعباسی؛ اکرم شریفی؛ سید علی مرتضوی

2

تاثیر عصاره چای سبز و بسته‌‌بندی تحت‌خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 203-215
سید رضا شبر؛ آی ناز خدانظری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.