کلیدواژه‌ها = کروماتوگرافی گازی
تعداد مقالات: 3

1

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

2

استفاده از روش گرماسنجی برای تعیین تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن کلزا به عنوان جایگزین روش کروماتوگرافی گازی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 139-149
آمنه پاشائی؛ فروغ شواخی

3

غنی‌سازی شیر کم‌چرب پاستوریزه با استفاده از نانولیپوزوم حاوی لینولئیک اسیدکونژوگه

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 157-165
افرا مرندی؛ مریم محمدی؛ عیسی فتح الهی؛ اکرم پزشکی نجف‌آبادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.