تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,223 |
تعداد مقالات | 15,032 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,506,979 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,609,141 |
1. | اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 125-137 | ||
زهرا تاجیک؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی | ||
2. | استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال صمغ بامیه-اسانس نعناع فلفلی جهت افزایش عمر نگهداری گوشت گاومیش | |
دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 13-36 | ||
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحتمی جنید آباد؛ میترا قدسی شیخ جانی؛ رضا قرآنی؛ محسن ابراهیمی همتی کیخا | ||
3. | مطالعه اثرات آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره اتانولی چای ترش و علف چای بر علیه سالمونلا انتریکا، باسیلوس سرئوس، اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 37-45 | ||
مهسا رشیدی؛ مریم مصلحی شاد؛ پریسا زیارتی؛ فاطمه قمری | ||