تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,489,999 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,575,479 |
1. | ارزیابی شاخصهای کیفی روغن پسماند ماهی قزلآلای رنگینکمان در مقایسه با روغنهای رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 117-131 | ||
فرزانه وردی زاده؛ صدیقه بابایی؛ زهرا موسوی؛ محمود ناصری | ||
2. | تاثیر اسانس روغنی پوست بالنگ بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان ذخیره شده در سرما | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 369-379 | ||
رزاق محمودی؛ بابک پاکبین؛ رقیه وحیدی | ||
3. | تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزلآلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 153-167 | ||
سارا جرجانی؛ افشین قلیچی؛ مسعود هدایتی فرد | ||