آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,024
تعداد مشاهده مقاله50,490,892
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,576,229

1.

اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 681-694
محدثه قزل سفلو؛ سیده زهرا سیدالنگی

2.

اثر استخراجی التراسوند پروب بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی فنول آزاد و باند شده عصاره زوفا

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 101-129
حدیث عظیمی‌نژاد؛ رضا اسماعیل‌زاده‌کناری؛ زینب رفتنی‌امیری

3.

اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفت‌کش و ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 151-167
سمیه سلیمانی مهر؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ احسان صادقی

4.

اثر کودهای زیستی نیتروکسین و بیوسولفور بر صفات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی عروسک پشت پرده

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 39-49
سعید پرچیانلو؛ عزیزالله خیری؛ مسعود‌ ارغوانی؛ محمداسماعیل امیری

5.

ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن وحشی (Rosa canina L.) شمال ایران

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 65-76
سمیه رضایی ارمی؛ زینب رفتنی امیری

6.

بازتاب کرچک (Ricinus communis L.) به محلول‌پاشی نانو کلات روی و اسید هیومیک در شرایط محدودیت آبیاری

دوره 29، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-171
علی رهبری؛ جعفر مسعود سینکی؛ علی دماوندی؛ شهرام رضوان

7.

بررسی اثر اشعه‌ UVB بر میزان ویتامین D2، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمه‌ای سفید

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-223
زهره افضلیان؛ زینب رفتنی امیری؛ جمشید فرمانی

8.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 1-11
اسماعیل عطای صالحی؛ نگار سلیمانپور تمام

9.

بهینه‌سازی میزان استخراج ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma Lucidum) با روش غرقابی

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-16
رقیه السادات موسوی؛ لیلا ناطقی؛ مصطفی سلطانی؛ ژینوس عسگرپناه

10.

تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی

11.

تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 85-107
منیره پور صالحی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب