تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,483,014 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,571,596 |
1. | اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 69-86 | ||
محبوبه پیروانی؛ مانیا صالحی فر؛ نادر کریمیان خسروشاهی | ||
2. | ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 99-110 | ||
پونه فرد؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ محمد رضا کسایی | ||
3. | بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 115-128 | ||
لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی؛ امیر یوسف اردلان | ||
4. | تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 111-125 | ||
المیرا عبدالعلی زاده؛ مهدی قره خانی | ||