آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,363,980
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,456,457

1.

اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی

2.

ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 99-110
پونه فرد؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ محمد رضا کسایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب