آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,456,747

1.

Improving fresh pistachio quality by postharvest application of edible coating during cold storage

دوره 13، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 1-16
Sima Afrashteh؛ Fatemeh Nazoori؛ Seyed Hossein Mirdehghan

2.

اثر سیلی‌مارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 1-13
حسن ضیائی‌راد؛ محمد روستائی‌علی‌مهر؛ مهرداد محمدی

3.

ارزیابی ترکیبات حاوی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست و گوشت میوه ازگیل توسط عصاره متانولی و استونی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 57-72
بشیر ایوب نژادگان جرمی؛ حمید حسن پور

4.

تاثیر تلفیق اسپیروتترامات با ترکیبات زیستی و غیرزیستی روی برخی ترکیبات ثانویه برگ پسته و جمعیت پسیل پسته

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 51-61
محمد کارآموزیان؛ مریم پهلوان یلی؛ کمال احمدی

5.

تاثیر شرایط مختلف استخراج آب زیر‌بحرانی بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی عصاره تفاله انار

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 129-141
یاسمن پورمحمد؛ مهدی قره‌خانی

6.

فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره‌های گیاه شاه اسپرغم وتاثیر آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 181-198
منیره رنجبر؛ اکرم آقایی

7.

مطالعه ویژگی‌های فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ژنوتیپ‌های مختلف ریواس(Rheum ribes L.) جمع‌آوری شده از مناطق مختلف ایران

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 73-88
قادر قاسمی؛ محمد فتاحی؛ ابوالفضل علیرضالو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب