کلیدواژه‌ها = استخراج
تعداد مقالات: 2

1

استخراج، خالص سازی و تعیین ساختار پلی ساکارید غالب جداشده از ریشه های گیاه چوبک کرک غده‌ای

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 85-100
محمد ملاویسی؛ کامبیز جهان بین

2

تأثیر امواج فراصوت بر میزان استخراج آسکوربیک اسید از دانه رازیانه و توانایی عصاره آن در بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 1، بهار 1396، صفحه 59-71
مرضیه قربانی؛ محمد ابونجمی؛ مجید قربانی جاوید؛ اکبر عرب حسینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.