تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,483,664 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,572,349 |
1. | تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 111-125 | ||
المیرا عبدالعلی زاده؛ مهدی قره خانی | ||
2. | تهیه و مطالعه ویژگیهای وابسته به آب و نفوذپذیری ورقههای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 25-39 | ||
اصغر ترابی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ فخری شهیدی؛ یونس زاهدی | ||