کلیدواژه‌ها = کیتوزان
تعداد مقالات: 6

1

اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 59-68
لیلا نصیروند؛ افشین جوادی

2

افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 99-112
مهدی مولانژاد؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ لیلا گلستان

3

بررسی تاثیر اسانس کاکوتی کوهی و عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 121-134
یاسر شهبازی؛ میرحسن موسوی

4

بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرمای مضافتی و بهینه‌یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 49-60
حمید سرحدی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی؛ الناز میلانی

5

تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 153-167
سارا جرجانی؛ افشین قلیچی؛ مسعود هدایتی فرد

6

تهیه فیلم‌های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-کیتوزان-اسید اولئیک حاوی اسانس زنجبیل و تعیین ویژگی‌های فیزیکی، ضد‌کپکی و ضد‌اکسایشی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 135-148
نوشین نوشیروانی؛ بابک قنبرزاده؛ رضا رضایی مکرم؛ مهدی هاشمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.