کلیدواژه‌ها = مالتودکسترین
تعداد مقالات: 3

1

بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 715-724
سحر نجفی؛ مانیا صالحی فر

2

تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 75-90
سیدهادی پیغمبردوست؛ خشایار سرابندی

3

تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 169-179
نرجس نادعلی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ محبوبه سرابی جماب؛ احمد بالندری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.