آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,504,507
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,599,301

1.

The effect of in ovo feeding of L- methionine on carcass traits, small intestine morphology, and blood metabolites of day-old broiler chicks

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 175-188
B Frdoust؛ M Ebrahimi؛ Gh Moghaddam؛ M Olyaee؛ M Adib Moradi؛ S Alijani

2.

اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 115-128
زهرا سالاری حمزه خانی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی

3.

اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجه‌های گوشتی

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 61-72
خدیجه شهبازی شورباخلو؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی‌ها

4.

اثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشت‌نی، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 189-211
مریم سهیرات طرفی؛ خلیل میرزاده؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ مرتضی چاجی

5.

اثرات محدودیت کمی خوراک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و ترکیب شیمیایی فضولات جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 105-118
فردوس قلاوند؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار؛ محمدرضا قربانی؛ سید کاظم موسوی فخر

6.

اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 189-203
فرشید خیری؛ محسن علی بیگی؛ جواد نصر

7.

اثر افزودن سطوح مختلف بوتیرات کلسیم و گلیسرید اسید بوتیریک به جیره غذایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 1-13
هادی نوروزی؛ احمد حسن آبادی

8.

اثر روش‌های مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 213-229
محمدرضا عالی لاله؛ علی نوبخت

9.

اثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسید‌های چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 107-119
علی کیانی؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری

10.

اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-87
امین‌اله‌ پورملکشاهی؛ علی خطیب‌جو؛ فرشید فتاح‌نیا؛ هوشنگ جعفری

11.

اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 81-94
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مرضیه غفاری بالسینی

12.

ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی

دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 201-216
هادی عربی؛ یوسف مهمان‌نواز؛ علی نوبخت

13.

بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 173-183
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ مرتضی بهروزلک؛ سارا بهشتی مقدم

14.

بررسی اثر افزودن مخلوط سیاه دانه و پونه با اسید فرمیک پوشش‌دار بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌های آردی و پلت

دوره 29، شماره 3، آذر 1398، صفحه 87-104
سعید خلجی

15.

بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 87-99
سیدموسی سعادت‌میرقدیم؛ میرداریوش شکوری؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

16.

بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 67-82
یونس زاهدی؛ سورنا واحدی‌پور دهرائی؛ فاطمه قنادی اصل؛ میر داریوش شکوری

17.

‌پاسخ ایمنی هومورال و سلولی جوجه‌های گوشتی به تغذیه درون تخم‌مرغی بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیرات و دکسترین و زمان دسترسی به اولین خوراک

دوره 31، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 59-71
رضا مسیب زاده؛ مجید متقی طلب؛ حامد احمدی

18.

پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 143-158
رویا قوچخانی؛ مرضیه ابراهیمی؛ حسین دقیق کیا؛ سید عباس رافت

19.

تأثیر افزودن سطوح مختلف ال- ترئونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی در شرایط پرورش متراکم

دوره 29، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 89-101
کبری سوخته‌زاری؛ علی خطیب‌جو؛ هوشنگ جعفری؛ محمد اکبری‌قرائی؛ کامران طاهرپور

20.

تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 75-84
فریبا فریور؛ علیرضا شیرین‌زاده؛ شهریار مقصودلو؛ غلام حسین ایراجیان

21.

تاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل از‎انکوباسیون برقابلیت جوجه‎درآوری و فرآسنجه‏های سرم جوجه‎های یک‎روزه گوشتی

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 105-114
ساناز فتاحی‎آرا؛ سعید محمد‎زاده

22.

تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح متفاوت چربی خام

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 15-26
علی خطیب‌جو؛ زینب حیدرزاده؛ مسعود جعفری؛ مریم اعلائی

23.

تأثیر تزریق درون تخم‌مرغی نانو ذرات نقره بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش اکسیداتیو القاء شده توسط لیپوپلی‌ساکارید

دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 85-94
سمیرا عرب عامری؛ فیروز صمدی؛ بهروز دستار؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ رضا مبصری

24.

تأثیر تنش گرمایی ملایم و مزمن بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، کیفیت گوشت و بیان ژن‌های اسیدچرب سنتاز و لیپوپروتئین لیپازدر جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 47-59
فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرایی

25.

تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، صفات لاشه، سیستم ایمنی، جمعیت میکروبی روده کور، بافت شناسی روده باریک، و ترکیب اسیدهای چرب گوشت سینه جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 111-127
مریم عزیزی چکوسری؛ مهرداد بویه؛ علیرضا صیداوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب