آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,483,112
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,571,717

1.

The Effect of Initial Temperature of Self-Compacting Concrete on Its Long-Term Mechanical Properties

دوره 53.3، شماره 112، آذر 1402، صفحه 182-191
مهیار مستشیری؛ بهزاد سعیدی رضوی؛ جمال احمدی؛ حمیدرضا امینی؛ علی گوهررخی

2.

اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 153-169
طاهره نجف غفاری؛ سید حسین حسینی قابوس

3.

اثر روش تغلیظ بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-12
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ نادیا شکرانه؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا؛ تندیس خسروی راد؛ شبنم حمزه

4.

استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی آن

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 31-43
مریم سکونی رواسان؛ نارملا آصفی

5.

بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 191-205
حامد حیدری مقتدر؛ ابراهیم احمدی

6.

بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 193-207
ایرج اروجی؛ بابک قنبرزاده؛ عرفان دانش

7.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 121-134
مریم خاکباز حشمتی؛ حامد خوشقدم

8.

بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-164
بابک قنبرزاده؛ لیلا حسینی پور؛ مصطفی سلطانی؛ وحید مفید؛ هدایت حسینی

9.

تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 71-82
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی‌نژاد

10.

تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 123-135
محمدیار حسینی؛ فریبا لشکری؛ بابک قنبرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب