آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,353
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,609

1.

Reduction of Chilling Injury and Peroxide Hydrogen Accumulation in Thompson Grape (Vitis vinifera L.) Fruit by Proline and Ascorbic Acid During Storage

دوره 5، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 1-12
Soheila Mohammadrezakhani؛ Zahra Pakkish

2.

اثر زمان برداشت بر برخی از ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی میوه زغال‌اخته طی انبارمانی

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 81-97
نیر اسماعیلی؛ رحیم نقش‌بند‌ حسنی؛ فریبرز زارع نهندی

3.

اثر شستشو با فراصوت قدرتی بر انبارمانی قارچ خوراکی

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 139-152
محمد ابونجمی؛ مریم گنجدوست؛ حسین میرسعیدقاضی؛ کیوان آصف پور وکیلیان

4.

ارزیابی اثر زمان برداشت و مدت نگهداری میوه در سردخانه بر روی برخی خصوصیات کیفی میوه زغال اخته

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 69-84
نیر اسماعیلی؛ رحیم نقش‌بند‌ حسنی؛ فریبرز زارع نهندی

5.

استفاده از پردازش تصاویر برای بررسی اثر چهار نوع پوشش بر تغییرات رنگ آب انار در طی انبارمانی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 309-319
منیژه خانیان نجف آبادی؛ داود قنبریان؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی

6.

تأثیر اسانس گیاه دارویی خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه دو رقم توت فرنگی درطول مدت انبارداری

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 87-102
علی اکبر مظفری؛ رسول رحیمی؛ وحید عبدوسی

7.

تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 49-60
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ مهدی رجایی؛ وحید لک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب