تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,023 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,490,506 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,575,895 |
1. | تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو | |
دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 47-63 | ||
سمیرا سروری؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقیزاده؛ حمید محمدزاده | ||
2. | تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز | |
دوره 25، شماره 3، آذر 1394، صفحه 1-12 | ||
سمیرا سروری؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حسین دقیق کیا؛ حمید محمدزاده | ||