تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,366,557 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,459,327 |
1. | اثرتیمارهای اتانل، نانونقره، واکس یا متیل سلولز- واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول | |||
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 1-13 | ||||
فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان | ||||
2. | اثر روش تغلیظ بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی | |||
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-12 | ||||
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ نادیا شکرانه؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا؛ تندیس خسروی راد؛ شبنم حمزه | ||||
3. | اثر سوربیتول بر حلالیت، قابلیت دوخت و کدورت فیلمهای خوراکی ژلاتین ماهی کپور سرگنده | |||
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 695-704 | ||||
زینب رفتنی امیری؛ سیده خدیجه حسینی؛ علی معتمدزادگان | ||||
4. | بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز | |||
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219 | ||||
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی | ||||
5. | بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه | |||
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 481-490 | ||||
عاطفه عموزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان | ||||
6. | بررسی ویژگیهای رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغهای گوار و ثعلب | |||
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 615-625 | ||||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان | ||||
7. | تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند | |||
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 71-82 | ||||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدینژاد | ||||
8. | تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ شده | |||
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 119-132 | ||||
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی | ||||
9. | تاثیر فرایند حرارت دهی مرطوب( هیدروترمال) و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد برنج واکسی بر رئولوژی خمیرآبه و بیاتی نان عاری از گلوتن | |||
دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 95-111 | ||||
علی هاشمی شکتایی؛ جعفر میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ سپیده حقیقت | ||||
10. | عملکرد شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی اثرات میزان بوجاری، رطوبت، دما و زمان بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی دانهی گندم | |||
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 577-588 | ||||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری؛ علی آلحسینی؛ علی معتمدزادگان | ||||
11. | مقایسه روشهای قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگیها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجهفرنگی | |||
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 333-343 | ||||
معصومه امیری اندی؛ علی معتمدزادگان؛ سید هاشم حسینیپرور | ||||
|