آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,366,557
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,327

1.

اثرتیمارهای اتانل، نانونقره، واکس یا متیل سلولز- واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 1-13
فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان

2.

اثر روش تغلیظ بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-12
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ نادیا شکرانه؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا؛ تندیس خسروی راد؛ شبنم حمزه

3.

اثر سوربیتول بر حلالیت، قابلیت دوخت و کدورت فیلم‌های خوراکی ژلاتین ماهی کپور سرگنده

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 695-704
زینب رفتنی امیری؛ سیده خدیجه حسینی؛ علی معتمدزادگان

4.

بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

5.

بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه بررسی تاثیر افزودنی‌های دم کردنی بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سیاه

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 481-490
عاطفه عموزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

6.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ‌های گوار و ثعلب

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 615-625
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان

7.

تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 71-82
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی‌نژاد

8.

تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 119-132
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی

9.

تاثیر فرایند حرارت دهی مرطوب( هیدروترمال) و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد برنج واکسی بر رئولوژی خمیرآبه و بیاتی نان عاری از گلوتن

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 95-111
علی هاشمی شکتایی؛ جعفر میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ سپیده حقیقت

10.

عملکرد شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی اثرات میزان بوجاری، رطوبت، دما و زمان بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی دانه‌ی گندم

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 577-588
الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی ‌آل‌حسینی؛ علی معتمدزادگان

11.

مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 333-343
معصومه امیری اندی؛ علی معتمدزادگان؛ سید هاشم حسینی‌پرور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب