آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,505,676
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,601,882

1.

بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 171-184
مهسا نورالدینی؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 59-72
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل

3.

تاثیر دامنه فراصوت پالسی و دما بر بازده، سینتیک و ترمودینامیک استخراج با حلال روغن هسته انگور (رقم سیاه سردشت)

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 41-50
سوسن رئیسی؛ محسن اسمعیلی؛ سید محمدباقر هاشمی

4.

تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی

5.

تعیین برخی از ویژگی های فیزیکی و مکانیکی دو واریته گردو

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 127-135
هلدا دانائی اسکوئی؛ محسن اسمعیلی؛ زهرا پیراوی ونک


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب