آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,363,362
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,455,503

1.

تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 23-35
لادن لقایی؛ شهین زمردی

2.

تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگی‌های کیفی و حسی دونات

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 99-111
شهین زمردی؛ سمیرا فرامرزی

3.

تاثیر ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای کارخانجات آب پرتقال

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 109-121
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

4.

تأثیر شربت کامبوجا بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 85-97
شهین زمردی؛ لیلا کیانفر

5.

تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 45-55
حکیمه محمدی شندی؛ شهین زمردی

6.

تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب