آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,675
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,244

1.

بررسی اثرات پوشش‌های فعال آنتی‌اکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگی‌های کیفی انگور شاهرودی خشک شده

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 51-63
سارا خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ محمدیار حسینی

2.

بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 193-207
ایرج اروجی؛ بابک قنبرزاده؛ عرفان دانش

3.

بررسی مهاجرت نرم کننده دی اتیل هگزیل آدیپات از بطری PET به محلول مدل آبلیمو به کمک روش میکرو استخراج مایع- مایع بهینه شده

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 159-170
لادن رحیمی؛ بابک قنبرزاده؛ مونا رحیمی؛ جلال دهقان نیا؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

4.

بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-164
بابک قنبرزاده؛ لیلا حسینی پور؛ مصطفی سلطانی؛ وحید مفید؛ هدایت حسینی

5.

تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 189-201
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

6.

تأثیر ترکیبی پیش‌تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ‌کردن عمیق سیب‌زمینی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 543-561
مهدی برمور؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده

7.

تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 123-135
محمدیار حسینی؛ فریبا لشکری؛ بابک قنبرزاده

8.

تأثیر فرآوری سیب‌زمینی با پیش‌تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ‌کردن

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 161-182
جلال دهقان‌نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

9.

تاثیر نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید و نقره بر ویژگی‌های مکانیکی و ترموفیزیکی نانوکامپوزیت مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 101-110
جابر سلیمانی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان‌نیا

10.

مدل‌سازی تجربی جذب روغن و بررسی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 221-245
طاووس رونقی؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده

11.

نانوکامپوزیت‌های برپایۀ نشاستۀ ترموپلاستیک - نانوذرات نقره - نانورس: بررسی اثرات ضد باکتریایی روی اشرشیاکلی، ویژگی‌های مکانیکی و نفوذپذیری

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 161-175
طاهر استادعلی؛ بابک قنبرزاده؛ فرزانه دریکوند؛ سید علی مرتضوی؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

12.

نانوکمپلکس‌های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (1): بررسی تشکیل کمپلکس توسط FTIR، DSC، کدورت و رئولوژی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 563-576
معصومه اکرمی؛ بابک قنبرزاده؛ رسول دیناروند؛ جلال دهقان نیا؛ محمدیار حسینی

13.

نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (2): بررسی اندازه ذرات، پتانسیل زتا ، مورفولوژی و کارایی انکپسولاسیون

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 763-778
معصومه اکرمی؛ بابک قنبرزاده؛ فرزانه پورظفر؛ علی مرتضوی؛ رسول دیناروند؛ جلال دهقان نیا



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب