تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,223 |
تعداد مقالات | 15,032 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,505,613 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,601,471 |
1. | اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکاست بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 13-26 | ||
بهزاد اردلان؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رضا مهدوی عادلی | ||
2. | اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی کفیر بستنی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 143-154 | ||
محدثه شیبانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی | ||
3. | اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 61-74 | ||
فاطمه فرجی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان | ||
4. | تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی آن | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 15-25 | ||
سحر ابراهیمی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور | ||
5. | تولید خامه قنادی حاوی شیرین کنندههای کم کالری استویا و ایزومالت | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 749-761 | ||
محمد حسین آهوئی؛ رضوان پوراحمد؛ علی ا کبریان موغاری | ||