آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,505,613
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,601,471

1.

اثر آنزیم ترا‌نس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکا‌ست بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 13-26
بهزاد اردلان؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رضا مهدوی عادلی

2.

اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 143-154
محدثه شیبانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

3.

اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 61-74
فاطمه فرجی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان

4.

تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 15-25
سحر ابراهیمی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

5.

تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 749-761
محمد حسین آهوئی؛ رضوان پوراحمد؛ علی ا کبریان موغاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب