آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,487,921
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,575,019

1.

اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبه‌ای-روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و کیسه‌های نایلونی متحرک

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 123-132
حمید پایا؛ اکبر تقی‌زاده؛ حسین جانمحمدی؛ غلامعلی مقدم؛ علی حسین‌خانی

2.

اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخ‌گشایی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 49-60
محمد شمس الهی؛ حسین دقیق‌کیا؛ غلامعلی مقدم؛ اکبر تقی‌زاده

3.

بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداری‌های استان آذربایجان شرقی

دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 43-55
مهری منتظر هرزند؛ حمید پایا؛ اکبر تقی‌زاده؛ علی حسینخانی

4.

تأثیر استفاده از سطوح مختلف قند رافینوز در نگهداری اسپرم منجمد نژادهای مختلف قوچ در فصل تولیدمثلی

دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 109-132
پریسا دولتی دورباش؛ غلامعلی مقدم؛ حسین دقیق‌کیا؛ اکبر تقی‌زاده؛ سید عباس رافت

5.

تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم

دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-15
لیلا الله قلی؛ اکبر تقی‌زاده؛ علی حسین‌خانی؛ حمید پایا؛ یوسف مهمان نواز

6.

تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 47-63
سمیرا سروری؛ علی حسین‌خانی؛ اکبر تقی‌زاده؛ حمید محمدزاده

7.

تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 125-135
شهرام میرشادی؛ اکبر تقی‌زاده؛ بیژن نویدگبلو

8.

مقایسه ارزش غذایی و عملکرد کیفی 17 اکوتیپ‌ یونجه در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 24، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 125-135
علیرضا آقاشاهی؛ حسین کریم‌زاده؛ اکبر تقی‌زاده؛ محمد علی مفیدیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب