تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,487,921 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,575,019 |
1. | اثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبهای-رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و کیسههای نایلونی متحرک | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 123-132 | ||
حمید پایا؛ اکبر تقیزاده؛ حسین جانمحمدی؛ غلامعلی مقدم؛ علی حسینخانی | ||
2. | اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 49-60 | ||
محمد شمس الهی؛ حسین دقیقکیا؛ غلامعلی مقدم؛ اکبر تقیزاده | ||
3. | بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین در خوراک مصرفی و شیر تولیدی و شناسایی مولکولی سویه قارچی آن در برخی از گاوداریهای استان آذربایجان شرقی | |
دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 43-55 | ||
مهری منتظر هرزند؛ حمید پایا؛ اکبر تقیزاده؛ علی حسینخانی | ||
4. | تأثیر استفاده از سطوح مختلف قند رافینوز در نگهداری اسپرم منجمد نژادهای مختلف قوچ در فصل تولیدمثلی | |
دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 109-132 | ||
پریسا دولتی دورباش؛ غلامعلی مقدم؛ حسین دقیقکیا؛ اکبر تقیزاده؛ سید عباس رافت | ||
5. | تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارشپذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم | |
دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-15 | ||
لیلا الله قلی؛ اکبر تقیزاده؛ علی حسینخانی؛ حمید پایا؛ یوسف مهمان نواز | ||
6. | تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو | |
دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 47-63 | ||
سمیرا سروری؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقیزاده؛ حمید محمدزاده | ||
7. | تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 125-135 | ||
شهرام میرشادی؛ اکبر تقیزاده؛ بیژن نویدگبلو | ||
8. | مقایسه ارزش غذایی و عملکرد کیفی 17 اکوتیپ یونجه در تغذیه نشخوارکنندگان | |
دوره 24، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 125-135 | ||
علیرضا آقاشاهی؛ حسین کریمزاده؛ اکبر تقیزاده؛ محمد علی مفیدیان | ||